Support die blijvend zijn vruchten afwerpt!

Waar jij je goed bij voelt, zowel professioneel als in je privéleven? Als professionele procesbegeleider zet ik coaching en training in. Doel daarvan is dat mensen ontdekken hoe ze kunnen leven en werken zoals ze dat graag willen. Maar ook op een manier die bij hun persoonlijkheid past. Ieder mens is immers uniek!

Voor welke uitdaging je ook staat, ik wil met jou of jullie als team het avontuur aangaan en in een maatwerktraject een blijvende verandering bewerkstelligen. Het wordt een leuk en leerzaam coachtraject, met diepgang, ontdekkingen, omdenken en een resultaat op maat. Het is mijn passie om mensen in hun kracht te zetten. Op een ontwapenende, energieke manier.

In 2014 ben ik mijn eigen onderneming gestart, Judith Support. Mijn loopbaan is begonnen in de non-profit sector, bij HealthNet International. Een internationale organisatie, opgericht met steun van Artsen zonder Grenzen, werkend in de nasleep van de crisis. Hier ontdekte ik mijn vaardigheden op het gebied van procesbewaking, organiseren en overzicht creëren. Deze kon ik hier volop ontwikkelen. Daarnaast merkte ik dat ik vaak de verbindende factor was. Maar ook dat ik goed ben in het opbouwen van relaties met collega’s en externe partners zoals donoren. Zowel mijn maatschappelijke carrière als mijn persoonlijke leven hebben mij op een waardevolle manier gevormd. Het mooie is dat ik nooit uitgeleerd raak, ik blijf een lerende houding houden in alles wat ik doe, eerlijk, open en nieuwsgierig. Ik heb een post-HBO opleiding excellent coachen gevolgd waar ik een bijzondere professionele en persoonlijke ontwikkeling heb doorgemaakt. Zo kan ik mijn klanten nog beter van dienst zijn.

Mijn coaching en training is gericht op de ontwikkeling van individuen en teams, zowel voor organisaties als particulieren. Organisatiegroei gaat hand in hand met de persoonlijke groei van de medewerkers.

Judith Schaap - Judith Support over mij

Judith is toegankelijk integer enthousiast gestructureerd authentiek zorgvuldig onafhankelijk liefdevol georganiseerd

Contact met Judith
op een manier die bij je past

Contact met Judith
op een manier die bij je past