Als je mensen in mijn omgeving vraagt mij te typeren, zal je eenduidige antwoorden krijgen. Men noemt mij een sprankelend, open en eerlijk, betrokken en levenslustig persoon. Ik luister met oprechte interesse naar jouw verhaal. Bovendien reageer ik met compassie voor de persoon of situatie waarvoor dit van toepassing is, zowel zakelijk als privé.

Omdat ik toegankelijk ben weet ik meestal snel het ijs te breken. Mijn authenticiteit werkt vaak ontwapenend. Waar ik op persoonlijk- en zakelijk vlak dingen graag bespreekbaar maak, ook als ze soms lastig zijn, durf ik me als coach ook kwetsbaar op te stellen. Dit ligt in het verlengde van wie ik ben als mens. Mijn passie voor bewegen en dansen komt rechtstreeks uit mijn hart en sluit schitterend aan op mijn werk. Want meebewegen met wat er speelt is mijn kracht.

Mijn kernwaardes: authentiek gelijkwaardig integer vrijheid liefde

Alle gebeurtenissen binnen mijn persoonlijke leven en mijn maatschappelijke activiteiten hebben mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. Ik heb een groot inlevingsvermogen ontwikkeld en ben ervaringsdeskundig op veel vlakken. Bovendien heb ik een post-HBO opleiding excellent coachen gevolgd waar ik een bijzondere professionele en diepgaande persoonlijke ontwikkeling heb doorgemaakt. Dankzij alles wat ik geleerd heb kan ik mensen coachen en begeleiden op het niveau en de manier die bij hen past.

Ik volg regelmatig bijscholing en woon een intervisiegroep bij, want wat mij betreft gaat het leren altijd door. Ik blijf me ontwikkelen in mijn werk, omdat ieder coaching traject ook een verrijking is voor mijzelf.

In 2014 heb ik mijn bedrijf Judith Support opgericht. Tijdens mijn loopbaan daarvoor heb ik mijn vaardigheden op het gebied van procesbewaking, organiseren en het creëren van overzicht ontdekt en ook zeker mijn plezier hierin. Daarnaast ben ik vaak de verbindende factor, zowel binnen de activiteiten die ik doe als binnen mijn gezin en familie. Uiteraard is het fijn deze eigenschap ook in te kunnen zetten binnen mijn werk.

Welke beweging ga jij maken?

Geïnteresseerd in welke beweging jij kan maken?

Neem
vrijblijvend
contact op

Contact

Op een manier die bij je past

Contact met Judith
op een manier die bij je past

Contact met Judith
op een manier die bij je past